tirsdag den 2. oktober 2018

Kulturprojekt

Vi har arbejdet med kulturprojekt i 10 dage, hvor vi har fået en ny opgave, vi skulle løse hver dag, som gik ud på, at vi skulle lave et produkt, ud fra nogle impulser og dogmer. Vi har derfor i gruppen, rykket nogle grænser, på hver vores måde. Vi har lært at samarbejde på forskellige måder, haft ja hatten på og hjulpet hinanden. Vi har igennem forløbet været frustreret, glade, overgearet og udadvendt.


En essentiel del af forløbet har været at rykke på vores grænser. Vi har under forløbet alle fået flyttet grænser. Fx. synes de fleste i gruppen, at uvisheden omkring hvad vi skulle, har været svært. Derimod har den kreative proces udviklet os som gruppe, og gjort sammenholdet stærkere. Vi har lært hinandens stærke og mindre stærke sider at kende.
I gruppen har vi også haft svært ved at planlægge, fordi vi hele tiden fik nye inputs og ideer. På den måde har vi også lært at være mere omstillingsparate.
Eks. har vi i gruppen set, og lært en af Michaels stærke sider, som er at have ting i hænderne og være i et værksted. Han har fx. selv lavet døren (se billede).




At komme over muren.
For flere af os, har kulturprojektet været godt, da vi var i vores rette element. Men når vi skal ud og lege med voksne mennesker, skal vi overskride en grænse, altså vi skal over en mur. Hvilket vi også valgte, at illustrere som en af vores produkter ved at bygge en mur, som skulle vise det her, med at komme på den anden side.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Goffman

Goffman Erving Goffman (1922-1982), en Canadisk-Amerikansk sociolog og socialpsykolog. Professor ved University of California, Berkeley o...